INDIANIE.net Strona G³ówna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Koniec gnębienia (dużo) słabszych :)
Autor Wiadomo¶æ
wafal2 

Nick w grze: wafal2
Plemiê: Ellita
Do³±czy³: 27 Sty 2009
Sk±d: lubie frytki
Wys³any: 2009-01-27, 16:05   

no właśnie ja też kiedyś miałem 17lvl a teraz mam 23;-] i jakoś dałem rade to i ty dasz rade nie chcem aby był zakres bo nie będe ciągle męczył ducha (niestety mało ludzi do bicia i ducha trzeba walić) :roll:

dunio 

Nick w grze: Magnum
Do³±czy³: 20 Gru 2008
Sk±d: LBL
Wys³any: 2009-01-27, 16:54   

mietek3 napisa³/a:
trzeba umieć grać....

SÄ…dzisz ze nie umiem ? Ja po nocach nie mam zamiaru grac a zawsze jak przyjde ze szkoly i wyjde z tipi to caly czas mnie lejecie jedyna nadzieja na wyjscie to jest wtedy gdy mohave z kamili sie pojawia bo reszt ucieka do tipi ale nie zawsze taka sytuacja jest

mietek3 

Nick w grze: goog
Do³±czy³: 25 Maj 2008
Sk±d: Polska
Wys³any: 2009-01-27, 18:09   

żeby osiągnąć sukces trzeba się poświęcić-- siedzieć w nocy, nad ranem

Kamili 

Nick w grze: Kamili
Do³±czy³: 18 Sty 2009
Sk±d: Stolica
Wys³any: 2009-01-27, 18:45   

Haha, ale bzdura mietek :) Ale widać pobyt w loży robi swoje, chłopaki lubią spędzać większość dnia i nocy przed gierką :) Sukces można spokojnie osiągnąć bez tego. Przykładów jest wiele :)

ShermaN 
Game_Over

Nick w grze: ShermaN
Plemiê: Najlepsze!
Do³±czy³: 08 Pa¼ 2008
Sk±d: siÄ™ wzięło zÅ‚oto?:O
Wys³any: 2009-01-27, 20:27   

np ty.. kupić/dostać konto z 28 lvlem i cieszyć japę że się ma dobre konto ;) otóż może nie wiesz ale poprzedni właściciel twojego konta poświęcił wiele więcej nocy niż my ;) pozdro poćwicz

mietek3 

Nick w grze: goog
Do³±czy³: 25 Maj 2008
Sk±d: Polska
Wys³any: 2009-01-27, 21:52   

ja w życiu to raz siedziałem do 4 i raz do 2, niemów mi że siedze po nocach:)

asior 

Nick w grze: gutmar
Do³±czy³: 28 Sty 2009
Sk±d: lublin
Wys³any: 2009-01-28, 12:40   Re: Koniec gnÄ™bienia (dużo) sÅ‚abszych :)

SiVo napisa³/a:
W końcu, za waszymi proźbami, zrobiłem ograniczenie, żeby nie można było atakować graczy dużo słabszych....
od teraz można walczyć tylko z graczami o levelu min o 3 niższym niż twój (w góre nie ma ograniczenia :P)

tak?? to czemu dostałem przed chwilą bęcki od 12 levelu jak mam tylko 7?? wyjaśmi mi to ktoś??
pozdrawiam

[ Dodano: 2009-01-28, 12:45 ]
tak tylko o 3 poziomy w dół...
to dla czego mając 7 level dostałem przed chwilką bęcki od 12 levela??
kto mi to wytłumaczy??

Yamakasi 
:/

Nick w grze: Yamakasi
Plemiê: AJMAROWIE
Do³±czy³: 22 Pa¼ 2006
Sk±d: Lubartów
Wys³any: 2009-01-28, 13:39   

bo to było takie poczatkowe ;D a teraz mozna o 7lvl w dól :P

Kamili 

Wys³any: 2009-01-28, 15:53   

ShermaN napisa³/a:
np ty.. kupić/dostać konto z 28 lvlem i cieszyć japę że się ma dobre konto ;) otóż może nie wiesz ale poprzedni właściciel twojego konta poświęcił wiele więcej nocy niż my ;) pozdro poćwicz

Wskaż miejsce albo udowodnij jakoś, że się cieszę z dobrego konta :) Ale w sumie nie musisz, jak zawsze gadasz żeby wyrazić swoje kompleksy na moim punkcie :) To zrozumiałe i nie mam ci za złe :D Przegrywać ciągle to musi być bolesne, co? :)))

Być może Kamili grywał po nocach, ja tego nie wiem :) Ale np. Magnum mi się nie wydaje żeby to robił, a jednak wysoki lvl ma :) I na pewno jest dużo takich osób :)

Btw. zawiedziony jestem, że nie napisałeś, że wyżej sram niż dupę mam ;D To twój standardowy tekst na każdą okazję ;D

Pozdro tajniaku który niby zakończył lub chce skończyć wszystkie gry.. ;DD

ShermaN 
Game_Over

Nick w grze: ShermaN
Plemiê: Najlepsze!
Do³±czy³: 08 Pa¼ 2008
Sk±d: siÄ™ wzięło zÅ‚oto?:O
Wys³any: 2009-01-29, 00:44   

Kamili, jaki sie wyszczekany zrobiłeś :D prawda jest taka że to nie ty to konto doprowadziłeś do 28 poziomu ;) a to że sie cieszysz tym kontem to widać najlepiej w poście powyżej ;)

Cytat:
Btw. zawiedziony jestem, że nie napisałeś, że wyżej sram niż dupę mam ;D To twój standardowy tekst na każdą okazję ;D

czy tak nie jest? oczywiście że jest.. masz ego najwieksze jakie świat widział i śmiesz mówić że nie jesteś zarozumiały:) pamiętasz może jak siebie nazywałeś na menelach? przypomnę Ci bo potem znowu będziesz mi próbował wmówiż że manipuluję faktami ;) Nazywałeś sam siebie "najlepszy" mimo że nigdy nie byłeś i nie będziesz najlepszy ;)

Cytat:
Pozdro tajniaku który niby zakończył lub chce skończyć wszystkie gry.. ;DD

Na menelach nie gram, na indianach konto nie jest na urlopie tylko dlatego że szkoda mi sachema ;)

Jeśli chodzi o kompleks to jest dokładnie odwrotnie ;) to ty zawsze musisz się wtrącić gdy z kimś dyskutuję na placu

oczywiście mój post i tak nie [przeniknie bariery odgradzającej twój "mózg" od zdania innych ale cóż takie jest życie.. nie zawsze trafia się na reformowalne jednostki :)

Kamili 

Wys³any: 2009-01-29, 11:55   

ShermaN napisa³/a:
prawda jest taka że to nie ty to konto doprowadziłeś do 28 poziomu ;) a to że sie cieszysz tym kontem to widać najlepiej w poście powyżej ;)

Uuuu.. Sherman przemówił, prawda objawiona ;DDD To nie ja doprowadziłem konto Kamili do 28 levelu!!!! Nie przypominam sobie żebym gdziekolwiek coś takiego twierdził, ale teraz to już w ogóle nie będę ściemniał i przyznam ci wyjątkowo rację. Fakty są takie, że mojego expa na Kamilim jest może w porywach 10k ;D

Mojej radości z faktu posiadania indianina na 28 poziomie ciągle nie dostrzegam, ale już zostawiam ten temat :)

Cytat:
czy tak nie jest? oczywiście że jest.. masz ego najwieksze jakie świat widział i śmiesz mówić że nie jesteś zarozumiały:) pamiętasz może jak siebie nazywałeś na menelach? przypomnę Ci bo potem znowu będziesz mi próbował wmówiż że manipuluję faktami ;) Nazywałeś sam siebie "najlepszy" mimo że nigdy nie byłeś i nie będziesz najlepszy ;)

Mało ludzi znasz skoro ja mam twoim zdaniem największe ego jakie świat widział :)) I jeszcze zdefiniuj co jest tym światem? :) Ty, robol i mietek? :D Ktoś jeszcze? :D W każdym razie dzięki. To fakt kolejny, mam wysoką samoocenę która bierze się z wielu rzeczy :) Nie zrozumiesz bo jeszcze nic nie osiągnąłeś w żadnej dziedzinie :)

Potem kolejna prawda objawiona Shermana :) Opis mówiący, że jestem najlepszy dalej jest na swoim miejscu. Troszkę śmiesznie jakbym temu zaprzeczył :) I oczywiście tak właśnie uważam. Dla mnie nie ma lepszego gracza w przeciwnej ekipie :) Zostało to wielokrotnie udowodnione, a ja z kolegami wykazałem słabość PGr. Moi bracia i siostry rozumieją moje stwierdzenie z opisu, wam nie pasuje z wiadomych względów. Ale i tak ciągle jesteście bezsilni :)

Dodałbym też jeszcze, że sam wielokrotnie w rozmowach z różnymi ludźmi twierdziłeś (zwłaszcza tych z PGr), że w hatifnatach najgroźniejszy jest zdecydowanie scoffer.. :)

Cytat:
Na menelach nie gram, na indianach konto nie jest na urlopie tylko dlatego że szkoda mi sachema ;)

Cóż za poświęcenie, i tylko z tego powodu przebywasz na indianach czasu.. tylko ile przebywasz :)

Cytat:
Jeśli chodzi o kompleks to jest dokładnie odwrotnie ;) to ty zawsze musisz się wtrącić gdy z kimś dyskutuję na placu

Jakże zabawnie to wygląda w kontekście gdzie tutaj nie pisałem do ciebie, ale musiałeś mnie "zaczepić" :) Zmartwię cię, ale nawet gdybym chciał mieć kompleksy na twoim punkcie to nie za bardzo wiem na jakim polu.

Cytat:
oczywiście mój post i tak nie [przeniknie bariery odgradzającej twój "mózg" od zdania innych ale cóż takie jest życie.. nie zawsze trafia się na reformowalne jednostki :)

Masz PRAWIE rację. Twój post nijak do mnie nie trafi :) Prezentujesz za niski poziom, zero klasy i w ogóle sprawiasz wrażenie nieprzystosowanego do społeczeństwa :) Potwierdzają to twoje wpisy na forum, podpis, teksty na ławeczce. Jesteś po prostu napinaczem który próbuje sobie coś odbijać pisaniną w różnym miejscu :) Ciekawiej by się rozmawiało z ludźmi śpiącymi na centralnym.. :)

A teraz wybacz, z wymienionych wyżej powodów kończę tę rozmowę :) Także w obawie o twoje zdrowie. Ciągle pamiętam jak mówiłeś, że jesteś cholerykiem i strasznie cię takie rzeczy denerwują :) Sorry, już nie będę. Przynajmniej w tym wątku, póki co. Zostawiam tobie ostatnie słowo :) Ale pamiętaj, że jestem zarozumiałym, zadufanym w sobie egocentrykiem więc co byś nie napisał to i tak mnie mało obejdzie :( Jestem zmuszony też skończyć ponieważ odpowiadasz na to co ci wygodnie :) Sprawę z magnumem przemilczałeś, skupiając się na próbie napinki ;D

Nara!

SÅ‚oneczko :) 

Nick w grze: Kfiatuszek
Plemiê: jedyne w swoim rodzaju ;)
Do³±czy³a: 29 Mar 2008
Sk±d: z domku
Wys³any: 2009-02-24, 15:41   hmm

Grassman przywołuję Cię do porządku. Zamknij i usuń ten temat bo się syf tu zrobił.

Holigula_Mixrus 

Nick w grze: Holigula_Mixrus
Plemiê: Brudne Stopy
Do³±czy³a: 21 Mar 2007
Sk±d: Å»arki Letnisko
Wys³any: 2009-02-25, 15:17   

Niestety nie możemy zamknąć... SiVo nie dał uprawnień do tego działu...

1. Moderator nie nabija wpisów - moderator ma wiele do przekazania.
2. Moderator nie myli siÄ™ - moderator ma inne zdanie.
3. Moderator nie obija siÄ™ - moderator czuwa.
4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach.
5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę.
6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli.
7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli userów.
8. Moderator nie porusza głupich tematów - moderator sprawdza czujność userów.
9. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
10. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: