Czekam na pomysły :) |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Yamakasi
:/
Nick w grze: Yamakasi
Plemiê: AJMAROWIE
|
Wys³any: 2007-02-22, 14:51
|
|
|
No że było by takie coś. Było by okno takie zeby napisać np. Ajmarowie i koo niego było by przygotuj razem plan. I musieli by akceptować plemiennczycy na atak! A na indexie u kazzdego ajmara było by napisane
??.??.???? Zostałeś napadnięty przez plemie Krówki i strciłeś xxxxx złota oraz kamień.
Albo ze było by tak ze np. wodz by brał napad na jakies plemie i kazdy by brał udział, a nie tak ze kto chce! |
|
|
SiVo
Administrator Wódz nad wodze :)
Nick w grze: sivo
Plemiê: Apache
Do³±czy³: 29 Sie 2006 Posty: 625 Sk±d: WrocÅ‚aw
|
Wys³any: 2007-02-22, 15:21
|
|
|
nie do końca o to mi chodziło... chodzi mi bardziej o to jak to rozwiązać, aby wszystkim to pasowało... tak, aby sie nie skończyło na tym, że największe plemie wszystkich by zawsze pokonywało i gnębiło, a nikt inny by nie atakował, bo by nie był w stanie... |
|
|
|
|
traspie [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-02-22, 17:16
|
|
|
Yamakasi napisa³/a: | ??.??.???? ZostaÅ‚eÅ› napadniÄ™ty przez plemie Krówki i strciÅ‚eÅ› xxxxx zÅ‚ota oraz kamieÅ„. |
to są walki plemienne?? wszyscy na jednego? jeśli tak, to jestem na NIE
moim zdaniem powinno być po równo osób... |
|
|
|
|
Ukryty_Samuraj [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-02-22, 17:40
|
|
|
ja proponuje tak:
wódz szuka plemie i naciska na jakiś tam przycisk "przygotuj atak"
wódz drugiego plemienia dostaje "wiadomosc o ataku" teraz zeby bylo rowno:
np. ktos sie doloczy z 1 plemienia - moze ktos z drugiego. jezeli nikt sie z drugiwgo nie przylaczy to z pierwszego na razie nie moze sie wiecej osob przylaczac. jak ktyos sie dolaczy, to znowu ci z pierwszego moga jedna osobe wystawic. i w tedy znowu drugi ma weybor. albo atakowac tak jak jest czyli:
X+1 przeciwnik
ORAZ
X - my
albo dolaczyc kolejna osobe. proponuje aby osoby do walki wyznaczal wodz. i takim sposobem nie bedzie "wszyscy na jednego"
Jak ktoś nie rozumie, albo SiVo dokładnie chce cos ustyalic - pisz na gg: 1674572 |
|
|
|
|
wafal
Moderator
Nick w grze: wafal
Wiek: 31 Do³±czy³: 20 Wrz 2006 Posty: 1004 Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
|
Wys³any: 2007-02-22, 17:47
|
|
|
Pomysł Ukryty spoko... |
|
|
traspie [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-02-22, 20:35
|
|
|
To już coś... Zgadzam się, lecz trzeba ustalić szczegóły... |
|
|
|
|
Yamakasi
|
Wys³any: 2007-02-23, 06:34
|
|
|
traspie napisa³/a: | ??.??.???? ZostaÅ‚eÅ› napadniÄ™ty przez plemie Krówki i strciÅ‚eÅ› xxxxx zÅ‚ota oraz kamieÅ„. | Nie zrozumiaÅ‚eÅ› mnie! ChodziÅ‚o mi o to ze KAZDY oddzielnie dostaÅ‚ by takÄ… wiadomoÅ›c. Dam Ci przykÅ‚ad
??.??.???? Zostałeś napadnięty przez plemie ASDASASD i straciłeś 3021 złota oraz swój kamień.
A inny z plemienia by miał tak!
??.??.???? Zostałeś napadniety przez plemie ASDASASD i straciłeś 4 złota.
i tyle. Ale chyba z tym ze sie bronie zabiera to zły pomysł ;/ |
|
|
Borszczu
Siurak The Great
Nick w grze: Borszczu
Plemiê: INKOWIE
|
Wys³any: 2007-02-23, 15:00
|
|
|
SiVo narazie nie ma mowy o równych walkach bo ejst za mało aktywnych graczy... |
|
|
|
|
traspie [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-02-23, 16:10
|
|
|
Yamakasi napisa³/a: | Nie zrozumiaÅ‚eÅ› mnie! ChodziÅ‚o mi o to ze KAZDY oddzielnie dostaÅ‚ by takÄ… wiadomoÅ›c. Dam Ci przykÅ‚ad
??.??.???? Zostałeś napadnięty przez plemie ASDASASD i straciłeś 3021 złota oraz swój kamień.
A inny z plemienia by miał tak!
??.??.???? Zostałeś napadniety przez plemie ASDASASD i straciłeś 4 złota.
i tyle. Ale chyba z tym ze sie bronie zabiera to zły pomysł ;/ |
Jeśli tak, to ok, ale pasowało by bardziej "zostaliście" ;) |
|
|
|
|
Yamakasi
|
Wys³any: 2007-02-24, 16:33
|
|
|
albo zeby mozna było max z 10 userów na napad.
Albo tak o:
Ze były by np. 2 ataki. Jedno na plemie krówi i byli by tam z 10 osób, a drugi atak na inne plemie!
SiVo napisa³/a: | tak, aby sie nie skoÅ„czyÅ‚o na tym, że najwiÄ™ksze plemie wszystkich by zawsze pokonywaÅ‚o i gnÄ™biÅ‚o, a nikt inny by nie atakowaÅ‚, bo by nie byÅ‚ w stanie... | a jezeli o to chodzi to niech bedzie np. co 2 atak szczeÅ›liwy albo com jakis czas... |
|
|
SiVo
Administrator Wódz nad wodze :)
Nick w grze: sivo
Plemiê: Apache
Do³±czy³: 29 Sie 2006 Posty: 625 Sk±d: WrocÅ‚aw
|
Wys³any: 2007-02-25, 10:03
|
|
|
Yamakasi napisa³/a: | a jezeli o to chodzi to niech bedzie np. co 2 atak szczeÅ›liwy albo com jakis czas... |
jak bedzie co drugi pomyślny to pewno bedzie tak, że jak już wiesz, że teraz sie wtopi to idzie sie na jakić lamusów, których sie później sklepie, a jak "wypada" czas na wygraną to na najsilniejszych.... :>?? :) |
|
|
|
|
Yamakasi
|
Wys³any: 2007-02-25, 11:23
|
|
|
Cytat: | jak bedzie co drugi pomyślny to pewno bedzie tak, że jak już wiesz, że teraz sie wtopi to idzie sie na jakić lamusów, których sie później sklepie, a jak "wypada" czas na wygraną to na najsilniejszych.... :>?? :) | o co chodzi? |
|
|
Ukryty_Samuraj [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-02-25, 17:29
|
|
|
o ten tramwaj co nie chodzi.
chodzi o to ze jak bedzie co 2 to bedziesz wiedzial kiedy wygrasz a kiedy przegrasz!trzeba by ustawic "szanse na wygrana" i powiedzmy tak
(suma siły atakujacych - suma obrony broniących) * 3 = procent szans na wygrana
co wy na to? |
|
|
|
|
Borszczu
Siurak The Great
Nick w grze: Borszczu
Plemiê: INKOWIE
|
Wys³any: 2007-02-26, 15:36
|
|
|
To bedzie najwieksza lipa jaka tylko moze byc. No jeszcze tego brakowało zeby w ataku najwieksza role odgrywał czynnik losowy. I wtedy jakies plemie z 3 osobami po 10 lvl bedzie w stanie rozwalic INKÓW. Widze ze ładnie myslicie... |
|
|
|
|
Kiljan [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-02-26, 16:03
|
|
|
a ja jestem na tak:D niech 4lvle rozwala inkow xD |
|