INDIANIE.net Strona Gwna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Czekam na pomysły :)
Autor Wiadomo
SiVo 
Administrator
Wódz nad wodze :)


Nick w grze: sivo
Plemi: Apache
Doczy: 29 Sie 2006
Posty: 625
Skd: Wrocław
Wysany: 2007-02-15, 09:39   

Cytat:
a z tymi statami to jak sie wyzerują to jak byś umieł SiVo to nam dodasz te co mieliśmy. Tylko ze to troche roboty:/

ale z tym resetem to troche o co innego mi chodziło... przynajmniej jeśli wszystko już zrealizuje, co wstępnie planuje, to poprostu zmian bedzie na tyle sporo, że właściwie to najbardziej bedą stratni Ci na wysokich poziomach (bo między innymi chce zmniejszyć progi expa na kolejnych lvl, bo rzeczywiście na wyższych poziomach jest tego za dużo :>)... narazie planuje zrobić tak, że reset bedzie nieobowiązkowy i tylko jak sie uzna, że lepiej bedzie komuś zacząć od nowa (z jakąś tam rekompensatą ofcoz :)) to se zresetuje...
ale bede sie starać też tak zrobić, aby jakoś przekonwertować zdobyte dotychczas doświadczenie...
zresztą sie jeszcze zobaczy :)
 
     
Borszczu 
Siurak The Great


Nick w grze: Borszczu
Plemi: INKOWIE
Wiek: 34
Doczy: 08 Wrz 2006
Posty: 446
Skd: Kielce
Wysany: 2007-02-15, 10:31   

Przeciez masz podane ile zdobylismy i poprostu przesuniesz nam te pare lvl wyzej ;)
 
     
Yamakasi 
:/


Nick w grze: Yamakasi
Plemi: AJMAROWIE
Wiek: 28
Doczy: 22 Pa 2006
Posty: 531
Skd: Lubartów
Wysany: 2007-02-15, 10:31   

SiVo to nie da sie bardzo tak zrobic ze np dajny takiego FOXI on musi zdobyc 70k expa to zeby zmiejszyc do 50k, ale zeby nic nie zerować
_________________

 
     
SiVo 
Administrator
Wódz nad wodze :)


Nick w grze: sivo
Plemi: Apache
Doczy: 29 Sie 2006
Posty: 625
Skd: Wrocław
Wysany: 2007-02-15, 13:02   

Cytat:
SiVo to nie da sie bardzo tak zrobic ze np dajny takiego FOXI on musi zdobyc 70k expa to zeby zmiejszyc do 50k, ale zeby nic nie zerować

mówie, że postaram se to zrobić BEZ zerowania...
 
     
Kiljan
[Usunity]

Wysany: 2007-02-15, 13:06   

a z cenami u kramarza tez moglbys cos zrobic;] a no i porob bronie i obrony;]
 
     
chylo10
[Usunity]

Wysany: 2007-02-15, 15:16   

tylko nie zeruj expa bo nikt w to juz nie bedzie chciał grac a na pewno nie ja!!!! przydało by sie zmniejszyc cene inwestucji bo jak teraz na 18 25k (i tak nie da sie tyle nazbierac) kosztuje to po podniesieniu levelu na dwudziestyktóryś bedzie z 50k kosztowac a to jest juz nie mozliwe i MOZNA BYŁO BY TA BLOKADE W INWESTYCJACH USUNĄĆ i jeszcze jedno kazdy wie ze co 2 lvle 50 energi kosztuje 50 złota wiecej proponuje cos takiego ze jak sie dojdzie ze 50 energi bedzie kosztowac 500 złota to juz zeby sie wiecej nie powiekszało i zostało 500!!!
 
     
SiVo 
Administrator
Wódz nad wodze :)


Nick w grze: sivo
Plemi: Apache
Doczy: 29 Sie 2006
Posty: 625
Skd: Wrocław
Wysany: 2007-02-15, 15:28   

dobra, wszystkie pomysły bedą rozważone :)
nrazie koniki już można kupować i dosiadać, ale mogą sie jak narazie wykazać tylko podczas wypeawy :) (tylko tam dodają opisaną zręczność i skracają czas powrotu z wyprawy o dane %)
może jeszcze dziś bedzie reszta, a jak nie to jutro na 99% bedzie :)

potem kilka kosmetycznych zmian i modyfikacji i zabieram sie za dodatkowe zabezpieczenia ;) (mam pewien plan :P)
 
     
chylo10
[Usunity]

Wysany: 2007-02-15, 15:32   

o jaki % te koniki skracaja czas?? SiVo zrób cos z inwestycjami i energia
 
     
wafal 
Moderator


Nick w grze: wafal
Plemi: AJMAROWIE
Wiek: 29
Doczy: 20 Wrz 2006
Posty: 1004
Skd: wziąć kasę na piwo?
Wysany: 2007-02-15, 17:29   

SiVo napisa/a:
potem kilka kosmetycznych zmian i modyfikacji i zabieram sie za dodatkowe zabezpieczenia ;) (mam pewien plan :P)


Jakie zabezpieczenia?

chylo10 napisa/a:
tylko nie zeruj expa bo nikt w to juz nie bedzie chciał grac a na pewno nie ja!!!!


ja też nie będę chciał w to grać wtedy...
_________________



 
     
chylo10
[Usunity]

Wysany: 2007-02-15, 18:26   

napisz SiVo czy zerowanie bedzei czy nie
 
     
SiVo 
Administrator
Wódz nad wodze :)


Nick w grze: sivo
Plemi: Apache
Doczy: 29 Sie 2006
Posty: 625
Skd: Wrocław
Wysany: 2007-02-15, 18:37   

chylo10 napisa/a:
napisz SiVo czy zerowanie bedzei czy nie

na 99% NIE będzie, a jeśli nawet to tylko dla chętnych... napewno zostanie jakaś opcja, aby zostać przy tym co sie ma
 
     
Yamakasi 
:/


Nick w grze: Yamakasi
Plemi: AJMAROWIE
Wiek: 28
Doczy: 22 Pa 2006
Posty: 531
Skd: Lubartów
Wysany: 2007-02-15, 18:37   

no własnie przydało by sie cos zrobić w tymi inwestycjami! I niech bedzie więcej broni np. miedzy duzym toporem a długim łukiem niech bedzie dodatkowo wzmiocniona stalowa włócznia
_________________

 
     
frytka 
MoBika

Nick w grze: fryta
Wiek: 28
Doczya: 26 Pa 2006
Posty: 245
Skd: Kraków.
Wysany: 2007-02-15, 18:43   

a jakie ma miec obrazenia?

Yamakasi napisa/a:
miedzy duzym toporem a długim łukiem


17,5?xD
_________________
(...) Jeden kradnie bo ma takie hobby, drugi kradnie bo jest głodny (...)
frytka reaktywacja :)

 
 
     
Yamakasi 
:/


Nick w grze: Yamakasi
Plemi: AJMAROWIE
Wiek: 28
Doczy: 22 Pa 2006
Posty: 531
Skd: Lubartów
Wysany: 2007-02-15, 18:44   

nie, zeby d łuk mia ł obrazen 19 i tak reszte o wyzej o 1 obrazenie
_________________

 
     
Kiljan
[Usunity]

Wysany: 2007-02-15, 18:54   

nie potrzeba tak jest dobrze:)
 
     
Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group