INDIANIE.net Strona G³ówna INDIANIE.net
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Czekam na pomysły :)
Autor Wiadomo¶æ
TuPac
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-02-15, 19:04   

a co z moim pomyslem zmian w wyprawach tez by sie zdalo poprawic wyprawy

Kiljan
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-02-15, 19:05   

a co z moim o banowaniu i odbanowywaniu przez modow xD

traspie
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-02-15, 19:29   

A co z moim uleprzonym indexem xD

Borszczu 
Siurak The Great

Nick w grze: Borszczu
PlemiÄ™: INKOWIE
Do³±czy³: 07 Wrz 2006
Sk±d: Kielce
Wys³any: 2007-02-15, 19:44   

Ja bym przede wszystkim chciał zobaczyc cos w stylu plemiennych walk. Bo w tej chwili rozgrywka toczy sie na poziomie indywidualnym, a plemiona sie do niczego nie przydaja. Wydaje mi sie ze to troche by ruszyło gre i sciagneło pare osob (dobrym sposobem na reklame były autosurfy które niestety zostały zablokowane).

I ekwipunek jest dla mnie monotonny. Kazdy dazy do tych samych itemów i wcale nie jest to takie trudne. Mozna by dodac pare itemów dodajacych np szczescie, które przydawałyby sie na wyprawach. a rodzaje broni i obrony podzielic (bronie-palne, jednoreczne i dwureczne; obrona-skóry, hełmy, mokasyny) Przy czym trzeba by zmodyfikowac ilosc ataku na runde kazdej broni i konkretne własciwosci. I w tej sytuacji musiałbys zwiekszyc szanse na znalezienie broni na wyprawie i nie wsztstkie z nich umiescic w sklepie (np indianie nie zajmowali sie produkcja broni palnej ;))

Pewnie powiecie ze to zywcem z bw sciagniete i musze wam przyznac racje. Ale wieksza mozliwosc kombinacji w ekwipunku zwiekszy atrakcyjnosc gry i przestanie byc ona taka monotonna...
Ostatnio zmieniony przez Borszczu 2007-02-15, 19:48, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

TuPac
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-02-15, 19:47   

popieram wypowiedz borszcza gra musi sie zmienic diamertalnie

janczar
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-02-15, 20:01   

ja nawet tez popieram ale czy nie zaduzo bedzie wtedy bw?

chylo10
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-02-15, 20:09   

mi sie ten pomysł z bronmi nie podoba niech SiVo wzoruje sie na orginalnym pomysle z gry a nie na innych grach a autosurfy tez nie powinny byc odlbokowane

Kamileks
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-02-15, 20:18   

Niech będą walki plemienne !! !! !! :!: :!: :!:

Yamakasi 
:/

Nick w grze: Yamakasi
PlemiÄ™: AJMAROWIE
Do³±czy³: 22 Pa¼ 2006
Sk±d: Lubartów
Wys³any: 2007-02-15, 21:00   

Borszczu napisa³/a:
Ja bym przede wszystkim chciał zobaczyc cos w stylu plemiennych walk. Bo w tej chwili rozgrywka toczy sie na poziomie indywidualnym, a plemiona sie do niczego nie przydaja. Wydaje mi sie ze to troche by ruszyło gre i sciagneło pare osob (dobrym sposobem na reklame były autosurfy które niestety zostały zablokowane).
To jest Borszczu bardzo dobry pomysł! jestem za! i juz wiem czemu mi napisałes taka wiadomośc na priv!:)

Borszczu napisa³/a:
I ekwipunek jest dla mnie monotonny. Kazdy dazy do tych samych itemów i wcale nie jest to takie trudne. Mozna by dodac pare itemów dodajacych np szczescie, które przydawałyby sie na wyprawach. a rodzaje broni i obrony podzielic (bronie-palne, jednoreczne i dwureczne; obrona-skóry, hełmy, mokasyny) Przy czym trzeba by zmodyfikowac ilosc ataku na runde kazdej broni i konkretne własciwosci. I w tej sytuacji musiałbys zwiekszyc szanse na znalezienie broni na wyprawie i nie wsztstkie z nich umiescic w sklepie (np indianie nie zajmowali sie produkcja broni palnej ;))
Czemu nie przeciez i tak półowa tej gry jest tak jakby " wymyślona" Wiec jestem stanowczo na TAK

chylo10
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-02-16, 13:27   

SiVo te wszystkie zmiany maja dzisiaj nastÄ…pic napisz czy inwestycje poprawisz

Kiljan
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-02-16, 13:50   

co do wypowiedz Borszczu to mozne byc ale moze cos bardziej orginalnego niz bw;)

wafal 
Moderator

Nick w grze: wafal
Do³±czy³: 20 Wrz 2006
Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
Wys³any: 2007-02-16, 16:39   

Borszczu napisa³/a:

Ale to nie było na polskich stronach
I znowu by server zamulało...
Borszczu napisa³/a:
jednoreczne i dwureczne; obrona-skóry, hełmy, mokasyny) Przy czym trzeba by zmodyfikowac ilosc ataku na runde kazdej broni i konkretne własciwosci. I w tej sytuacji musiałbys zwiekszyc szanse na znalezienie broni na wyprawie i nie wsztstkie z nich umiescic w sklepie (np indianie nie zajmowali sie produkcja broni palnej ;))

Pewnie powiecie ze to zywcem z bw sciagniete i musze wam przyznac racje.

Ale to było żywczem wszystko z bw, a to nie bw... Jestem z tym na nie! Bronie i ochrony niech będą jakie są...

wafal 
Moderator

Nick w grze: wafal
Do³±czy³: 20 Wrz 2006
Sk±d: wziąć kasÄ™ na piwo?
Wys³any: 2007-02-16, 16:42   

A weź mi i Kiljanowi daj możliwośc moderowania w handlu postaciami!

dealer
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-02-16, 17:57   

mam propozycje w zwiazku z konikami mozna by dodac cos takiego że potrzebna by byla odpowiednia ilosc sily aby móc sobie kupis konika i na nim smigac wzamian za to byłby bonus do obrony zrecznosci :mrgreen: :mrgreen:

Kiljan
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-02-16, 17:58   

a po co to? czy zeby usiasc na konia sila potrzebna? nie
jestem na nie!!!!!!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach